Activitats

Fem coses junts és gratis!

La Sala de Lectura vol oferir un calendari estable d’activitats culturals i de promoció de la lectura.

Amb diferents activitats adreçades a públics diversos, organitzades en forma de cicle, altres amb una periodicitat establerta, altres d’acord amb les efemèrides de l’any i algunes amb un punt d’improvització d’acord amb l’actualitat i les necessitats de la comunitat.

activitats

L’hora de conte

Escoltar contes fomenta la lectura, fa que es transmetin valors com el respecte i la tolerància, però, sobretot, és un clar estímul a la imaginació. La finalitat principal de l’Hora del Conte és la de promoure i potenciar entre els infants l’hàbit de la lectura i, alhora, oferir una estona agradable i divertida per a petits i grans. 

Club de lectura

Es tracta de llegir un llibre que prèviament s’ha proposat des de la Biblioteca per trobar-nos un dia per comentar-lo. La tertúlia la condueixen diferents persones del poble. L’objectiu del Club de lectura és bàsicament compartir la lectura i descobrir nous gèneres i nous escriptors.

Club de cinema

A dia d’avui, quan cada vegada consumim cinema més individualment, resulta interessant i enriquidor impulsar des de la sala de lectura trobades de persones amb interés per veure bon cinema. En principi hem previst una sessió, el primer divendres de cada mes. A càrrec d’Andreu Nebot qui farà la tria de les projeccions.

Grup de lectura infantil

Consisteix en animar als nens a participar, expressar les seves opinions, sentiments i reflexions crítiques en un diàleg obert amb altres nens.

Un club de lectura pot esdevenir, el pont entre la
lectura infantil i la lectura d’adult.

2021

Grup alimentació i cuina

Per apendre, compartir i resoldre dubtes. Tots els temes que t’apasionen sobre alimentació i cuina.

Companyia La Sal d’Olot

Sessió amb contes musicats de bestioles i estampació d’insectes amb tinta xina.

Conta-contes “Els Burrets”

Activitat realitzada a la Sala de lectura durant el Concurs Naixement d’un nou burret.

Sortida Biodiversitat

La biodiversitat és un indicador de la bona salut d’un ecosistema, i els polinitzadors hi juguen un paper molt important.

escola

EXPERIÈNCIA I SAVIESA. Exposició de fotografia a càrrec dels alumnes dels cicles mitjà i superior de l’escola.

LOTS DE LLIBRES, CLUB DE LECTURA INFANTIL Un espai on ens trobem nens i nenes més o menys de la mateixa edat per comentar els llibres que llegim i per participar en activitats al voltant de la lectura.

Activitats per aprendre de tot i dels altres

%d bloggers like this: